От БСП подкрепят обектите, които са стратегически за националната сигурност, да

...
От БСП подкрепят обектите, които са стратегически за националната сигурност, да
Коментари Харесай

Корнелия за Росенец: Действат безпринципно и с двоен аршин

От Българска социалистическа партия подкрепят обектите, които са стратегически за националната сигурност, да се ръководят и стопанисват от страната. В желаното от ръководещите и Движение за права и свободи преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ", от Българска социалистическа партия съзират двоен критерий. 

Това съобщи в коридорите на Народното събрание лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

" В Конституцията категорично е записано, че такива обекти - води, гори, плажни линии, са изключителна държавна благосъстоятелност. Ние сме " за " това такива обекти да бъдат държавна благосъстоятелност, само че виждаме, че се демонстрира двоен критерий. Прави се предложение за една избрана концесия на " Росенец ", само че в това време се приготвя концесия на летище " Пловдив ", приготвя се удължение на други концесии по морето, и това е безпринципно.

Ще настояваме да има сериозен и изчерпателен разовор за обектите от стратегическо държавно решение, доста е значимо да няма проблеми на пристанището и това да не докара до наказания при развалянето на контракта, значим е и въпросът по какъв начин ще се отрази на цената за хората ", съобщи Нинова. 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                            
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР